Η Nanjing θα δώσει ώθηση την αθλητική κατανάλωση

Η πόλη Nanjing, πρωτεύουσα της επαρχίας Jiangsu της ανατολικής Κίνας, παρουσίασε πρόσφατα ένα σχέδιο για την ενίσχυση της ανάπτυξης της αθλητικής βιομηχανίας της.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, Nanjing στοχεύει να αυξήσει την κλίμακα της αθλητικής κατανάλωσης στα 130 δις γιουάν (περίπου 19,93 δις δολάρια ΗΠΑ) έως το τέλος του 2022, με την κατά κεφαλήν αθλητική κατανάλωση να φτάνει τα 3.500 γιουάν.

Η πόλη δεσμεύεται να κατασκευάσει έξι έως οκτώ αθλητικά συγκροτήματα, 10 βάσεις επίδειξης σε επίπεδο πόλης της αθλητικής βιομηχανίας και 50 αθλητικά πάρκα κατά τη διάρκεια της περιόδου, τα οποία θα αυξήσουν την κατά κεφαλή αθλητική περιοχή στα 4,1 τετραγωνικά μέτρα.

Για να εξασφαλιστεί η εύκολη πρόσβαση σε αθλητικές εγκαταστάσεις για τους κατοίκους της περιοχής, η Nanjing θα αναπτύξει ανεπιτήρητα έξυπνα γυμναστήρια με 24ωρη υπηρεσία μεταξύ κτιρίων γραφείων και κατοικιών εντός των προσεχών ετών.

Το σχέδιο υπόσχεται επίσης ετήσια επιδότηση ύψους 10 εκατομμυρίων γιουάν για την αθλητική βιομηχανία για τη διασφάλιση της εφαρμογής αυτών των πολιτικών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *