Η Marriott σχεδιάζει να ανοίξει πάνω από 60 νέα ξενοδοχεία στην Κίνα το 2021

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Marriott International ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σκοπεύει να ανοίξει πάνω από 60 νέα ξενοδοχεία στην Κίνα το 2021.

Η λειτουργία αυτών των νέων ξενοδοχείων, καθώς και των υφιστάμενων επιχειρήσεων της Marriott, θα δώσει προτεραιότητα στην εγχώρια αγορά της Κίνας, καθώς τα διεθνή ταξίδια δεν έχουν ξαναρχίσει πλήρως λόγω των περιορισμών του COVID-19. Στόχος είναι να καλυφθούν οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις για διακοπές, καθώς και τα ταξίδια με παραμονές σε μικρές αποστάσεις. Η εταιρεία σχεδιάζει, επίσηςμ να ενσωματώσει τρόπους προσέλκυσης νεότερων σε ηλικία επισκεπτών.

Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία άνοιξε ένα JW Marriott στη Σαγκάη, καθιστώντας τη Σαγκάη την πρώτη πόλη στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού με 50 ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η Marriott, ενώ πέρυσι, άνοιξαν 36 νέα ξενοδοχεία από την συγκεκριμένη αλυσίδα στην Κίνα.

Το 2021, η Marriott όχι μόνο θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στις βασικές πόλεις της Κίνας όπως η Σαγκάη, αλλά θα επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της και σε άλλες πόλεις. Για παράδειγμα, 15 νέα ξενοδοχεία σχεδιάζονται να κατασκευαστούν στο Xi’an, έναν διάσημο ταξιδιωτικό προορισμό στην επαρχία Shaanxi της βορειοδυτικής Κίνας.

“Η Κίνα ηγείται της ανάκαμψης της παγκόσμιας οικονομίας παρά τις απειλές που δημιουργεί η επιδημία”, δήλωσε ο Wu Zhongxian, αντιπρόεδρος της περιοχής στην ανατολική Κίνα της Marriott International, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην κινεζική αγορά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι επιχειρήσεις της Marriott στην Κίνα είχαν ανακάμψει γρήγορα από το δεύτερο εξάμηνο του 2020 λόγω των αποτελεσματικών μέτρων ελέγχου και πρόληψης της επιδημίας της χώρας και περίπου το 90% των ξενοδοχείων της στην Κίνα βγήκαν κερδισμένα.

Η έκθεση της Ακαδημίας Τουρισμού της Κίνας προέβλεπε ότι συνολικά 4,1 δις εγχώρια τουριστικά ταξίδια θα πραγματοποιηθούν στην Κίνα το 2021, αύξηση 40% από το 2020.

Σύμφωνα με την Marriott International, η εταιρεία θα αξιοποιήση την ευκαιρία που πηγάζει από τον αυξανόμενο εσωτερικό τουρισμμό της Κίνας και θα εφαρμόσει μια πιο εκλεπτυσμένη στραατηγική στην Κίνα, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικές περιφερειακές αγορές.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *