Η HSBC θα επενδύσει 3,5 δισ. Δολάρια για να προωθήσει τις επιχειρήσεις πλούτου στην Ασία

Η HSBC σχεδιάζει να επενδύσει πάνω από 3,5 δι δολάρια ΗΠΑ τα επόμενα πέντε χρόνια για να επιταχύνει την ανάπτυξη του πλούτου και των προσωπικών τραπεζικών δραστηριοτήτων της στην Ασία, σε μια προσπάθεια να γίνει ένα κορυφαίο ίδρυμα διαχείρισης πλούτου στην περιοχή, ανέφερε το cnstock.com που διαχειρίζεται το Xinhua την Πέμπτη.

Ο Nuno Matos, διευθύνων σύμβουλος της Wealth and Personal Banking, σημείωσε ότι η νέα επένδυση θα επιτρέψει στην τράπεζα που εδρεύει στο Λονδίνο να αναπτύξει περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση στην Ασία ταχύτερα από την αγορά και να αυξήσει τη συμβολή της διαχείρισης πλούτου στο σύνολο των εσόδων του πλούτου και των προσωπικών τραπεζών.

Η HSBC σχεδιάζει να προσλάβει περισσότερους από 5.000 υπαλλήλους τα επόμενα πέντε χρόνια για να προσφέρει υψηλή υποστήριξη στους πελάτες της.

Επιπλέον, η HSBC θα συνεχίσει να επενδύει στο Χονγκ Κονγκ σε μεγάλη κλίμακα. Εν τω μεταξύ, αναμένεται να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα σύνδεσης διαχείρισης πλούτου στην περιοχή Γκουανγκντόνγκ-Χονγκ Κονγκ-Μακάο, με στόχο την αξιοποίηση των πελατών της και την εξασφάλιση της πρόσβασης τους σε πιο διαφοροποιημένες επιλογές διαχείρισης πλούτου.

Υπάρχει τεράστιο δυναμικό στην επιχείρηση διαχείρισης πλούτου στην Ασία, σημείωσε ο Greg Hingston, επικεφαλής Wealth and Personal Banking HSBC της Ασίας-Ειρηνικού.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *