Διάσκεψη για τη βιομηχανία σπόρων στη Νότια Κίνα

Συνέδριο με επίκεντρο τη βιομηχανία σπόρων και την εκτροφή χειμερινών καλλιεργειών ξεκίνησε το Σάββατο στη Sanya, στην επαρχία Hainan της νότιας Κίνας.

Το 2021 China Seed Congress και Nanfan Agricultural Silicon Valley Forum αποτελείται από ένα κύριο φόρουμ και 12 υπο-φόρουμ, που καλύπτουν πεδία όπως το ρύζι, το καλαμπόκι, τα λαχανικά, τα υδρόβια προϊόντα, όπως επίσης και πεδίο σχεετικά με την ψηφιοποίηση και την πνευματική ιδιοκτησία στη βιομηχανία σπόρων.

Περισσότεροι από 20 Κινέζοι ακαδημαϊκοί συμμετέχουν στην πενθήμερη εκδήλωση και πάνω από 100 εμπειρογνώμονες από το εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας θα κάνουν ομιλίες.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ποικιλίες καλλιέργειας από ρύζι, καλαμπόκι, σόγια, και βαμβάκι θα παρουσιαστούν σε πέντε τοποθεσίες για χειμερινή καλλιέργεια στη Sanya και στις γειτονικές κομητείες Ledong και Lingshui.

Το συνέδριο έχει πραγματοποιηθεί προηγουμένως δύο φορές στο Πεκίνο το 2018 και το 2019. Είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται στη Sanya.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *