Το βιομηχανικό πάρκο Κίνας-Λευκορωσίας καταχωρεί 13 νέες εταιρείες το 2020

Το βιομηχανικό πάρκο Great Stone Κίνας-Λευκορωσίας κατέγραψε 13 νέες εταιρείες που συμπεριλαμβάνονται στις εγκαταστάσεις του το 2020, ανέφερε την Πέμπτη η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Οικονομίας της Λευκορωσίας.

Το 2020, το πάρκο κατέγραψε 13 νέες επιχειρήσεις με δηλωμένη επένδυση άνω των 80 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ. Στις αρχές του 2021, ο συνολικός αριθμός των εταιριών ήταν 68 με ύψος επένδυσης 1,2 δις δολαρίων όπως προβλέπεται από τα επενδυτικά σχέδια. Ο μέσος μισθός των εργαζομένων είναι δύο φορές υψηλότερος από το μέσο επίπεδο στη Λευκορωσία, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου.

Στο τέλος του 2020, η βιομηχανική παραγωγή αυξήθηκε κατά 4,4 φορές, τα έσοδα από την πώληση αγαθών αυξήθηκαν κατά 3,2 φορές, οι εξαγωγές αγαθών κατά 2,3 φορές, οι επενδύσεις σε πάγια περιουσιακά στοιχεία κατά 15% σε σύγκριση με το 2019.

Οι νέες εγκαταστάσεις παραγωγής στο βιομηχανικό πάρκο περιλαμβάνουν τέσσερις βασικές ομάδες: εξαρτήματα αυτοκινήτων, ηλεκτρικά οχήματα και ηλεκτρικό εξοπλισμό, ιατρικά προϊόντα και εξοπλισμό (φαρμακευτικά προϊόντα) και ολοκληρωμένη εφοδιαστική γραμμή.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *