Το φεστιβάλ πολιτισμού υγείας των φαρμακευτικών προϊόντων ξεκίνησε στην Zhangshu

Ένα φεστιβάλ πολιτισμού για την υγεία των φαρμακευτικών τροφίμων ξεκίνησε την Πέμπτη στο Zhangshu, μια φημισμένη πρωτεύουσα της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (TCM) στην επαρχία Jiangxi της ανατολικής Κίνας.

Δάσκαλοι μαγειρικής από γνωστά τοπικά εστιατόρια και ξενοδοχεία συγκεντρώθηκαν στο ιστορικό και πολιτιστικό συγκρότημα του Sanhuang Palace για να παρουσιάσουν την κληρονομιά και την παραγωγή τέχνης παραδοσιακών φαρμακευτικών γευμάτων με καινοτόμες τεχνικές μαγειρέματος.

Ως υπο-δραστηριότητα της 51ης εθνικής εμπορικής έκθεσης Zhangshu National TCM Υλικών και Φαρμακευτικών προϊόντων που θα ανοίξει στο Zhangshu την Παρασκευή, το φεστιβάλ πολιτισμού για την υγεία των φαρμακευτικών τροφίμων στοχεύει να προωθήσει την κινεζική κουλτούρα για την υγεία των φαρμακευτικών τροφίμων δημιουργώντας μια πλατφόρμα ανταλλαγής πολιτιστικών προϊόντων και προωθώντας ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Παραδιακής Κινεζικής Ιατρικής (TCM) και του τουρισμού.

Η εκδήλωση θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα πραγματοποιηθούν δραστηριότητες όπως έκθεση φαρμάκων, ειδική διάλεξη για την κουλτούρα της υγείας των φαρμακευτικών τροφίμων, συζήτηση εμπειρογνωμόνων, διαβούλευση με ειδικούς και έκθεση φωτογραφίας για την Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική

Ως πρωτεύουσα της TCM, η Zhangshu διαθέτει ένα ιστορικό φαρμακευτικής ανάπτυξης άνω των 1.800 ετών και έχει αναπτύξει συγκεκριμένη κουλτούρα για την υγεία των φαρμακευτικών τροφίμων που καλύπτει την ιατρική περίθαλψη, τη διατήρηση της υγείας, την καθημερινή διατροφή, το λαϊκό έθιμο κ.λπ.

Τα τελευταία χρόνια, η πόλη έχει αναπτύξει περισσότερες από 100 ποικιλίες φαρμακευτικών λιχουδιών και έχει δημιουργήσει μοναδικές τεχνικές παραγωγής φαρμακευτικών τροφίμων που ενσωματώνουν την ιατρική, την παραδοσιακή κινεζική φαρμακολογία, τη διατροφή και τη γαστρονομία.

Τον Ιούνιο του 2010, οι τεχνικές παραγωγής φαρμακευτικών τροφίμων του Zhangshu συμπεριλήφθηκαν στην τρίτη παρτίδα της επαρχιακής λίστας άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του Jiangxi.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *