Τα τελωνεία του Πεκίνου εκτελώνησαν σχεδόν 20.000 εισαγόμενα προϊόντα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022

Με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2022 να πλησιάζουν, τα τελωνεία του Πεκίνου κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να παρέχουν διάφορες υπηρεσίες εκτελωνισμού και εποπτείας.

Από τα τέλη Ιανουαρίου, έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος και ο εκτελωνισμός περισσότερων από 10 παρτίδων εισαγόμενων προϊόντων για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, συμπεριλαμβανομένων μηχανών χιονιού και παγοκιβωτίων με συνολική αξία άνω των 21 εκατομ. γιουάν με περισσότερα από 19.700 τεμάχια να είναι σε εκκαθάριση στα στο Κέντρο Διαλογής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, αξίας περίπου 36 εκατομ. γιουάν, σύμφωνα με το Chinanews.com την Τρίτη.

Η Γενική Διοίκηση Τελωνείων επεσήμανε πρόσφατα ότι κατά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου 2022, θα παρέχει υπηρεσίες “μίας στάσης”, όπως εκτελωνισμό, επίβλεψη και διαβούλευση και θα δημιουργήσει κανάλια παραχώρησης VIP για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ειδικά παράθυρα για την τελωνειακή διασάφηση των εισερχόμενων και εξερχόμενων υλικών, και ειδικους δίαυλους για επιθεωρήσεις σε μεγάλα λιμάνια όπως το Πεκίνο, δίνοντας προτεραιότητα σε τελωνειακές διαδικασίες όπως δήλωση, επιθεώρηση, δειγματοληψία και δοκιμές.

Το Διεθνές Κέντρο Διανομής Εμπορευμάτων του Πεκίνου Tianzhu Comprehensive Bonded Zone είναι αποφασισμένο να είναι το κέντρο εφοδιασμού των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, παρέχοντας κεντρικές υπηρεσίες αποθήκευσης και διανομής για όλα τα είδη υλικών που αγοράζονται, μισθώνονται και δανείζονται. Μέσω της ανταλλαγής δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, τα τελωνεία μπορούν να πραγματοποιήσουν ευφυή επίβλεψη των συνδεδεμένων αγαθών, των μη συνδεδεμένων αγαθών, των οχημάτων και των υλικών.

Όσον αφορά στα υλικά προσωρινής εισόδου στην εκδήλωση, τα τελωνεία του Πεκίνου θα χειρίζονται τις διαδικασίες εκτελωνισμού βάσει φορολογικής εγγύησης που παρέχεται από την Οργανωτική Επιτροπή Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου και θα παραδίδουν σχετικό υλικό μέσω ειδικών σημείων ελέγχου.

Στο επόμενο βήμα, τα τελωνεία του Πεκίνου θα συνεχίσουν να προσαρμόζουν πιο βολικές υπηρεσίες εποπτείας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και θα προσπαθούν να ολοκληρώσουν τις υπηρεσίες εποπτείας εκτελωνισμού των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων με υψηλά πρότυπα.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *