Η Κίνα σπάζει τα ρεκόρ του box office κατά τη διάρκεια των διακοπών του Spring Festival

Οι εγγραφές του box office στην ηπειρωτική Κίνα κατά τη διάρκεια των διακοπών του εαρινού φεστιβάλ έσπασαν ρεκόρ, με τον αριθμό να ξεπερνά τα 6 δις γιουάν (πάνω από 931 εκατομ. δολάρια ΗΠΑ) το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με την China Film News.

Πάνω από 122 εκατ. εισιτήρια έχουν πουληθεί από την αρχή των εβδομαδιαίων διακοπών του Spring Festival που ξεκινούν στις 11 Φεβρουαρίου.

Οι κινέζικες κωμωδίες “Detective Chinatown 3” και “Hi, Mom” ​​κυριάρχησαν στο box office των διακοπών και το φανταστικό θρίλερ “A Writer’s Odyssey” κατέλαβε την τρίτη θέση.

Πάνω από 34 εκατ. εισιτήρια πουλήθηκαν στις 12 Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς, φέρνοντας έσοδα από box office 1,7 δις γιουάν. Και τα δύο αυτά νούμερα ήταν οι υψηλότερες στην ιστορία της Κίνας.

Οι εβδομαδιαίες διακοπές του Spring Festival είναι συνήθως μια πολυάσχολη περίοδος για τις ταινίες στην Κίνα. Οι άνθρωποι ήταν πιο πρόθυμοι να πάνε στους κινηματογράφους φέτος, καθώς εκατομμύρια Κινέζοι έχουν αποφύγει τα ταξίδια και έμειναν στο σπίτι τους για το Εαρινό Φεστιβάλ ως απάντηση στο αίτημα της κυβέρνησης να μειώσει τον κίνδυνο μόλυνσης COVID-19 κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *