Η Hongqi της Κίνας διαθέτει κορυφαία sedan αθλητικά μοντέλα

Εταιρείες και τοπικές κυβερνήσεις στην Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ιταλία συμφώνησαν την Τρίτη να ξεκινήσουν μια κοινή δράση για την ανάπτυξη αθλητικών μοντέλων sedan της Κινέζικης εμβληματικής μάρκας  Hongqi.

Το έργο Hongqi S-series, που ξεκίνησε από κοινού από τον Όμιλο FAW της Κίνας και την αμερικανική εταιρεία Silk EV LLC, με ύψος επένδυσης 10 δις γιουάν (περίπου 1,55 δις δολάρια ΗΠΑ), έχει στόχο να ενσωματώσει τη σειρά σε μια μάρκα πολυτελών αθλητικών οχημάτων παγκόσμιας κλάσης, σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπογράφηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η σειρά S θα περιλαμβάνει τα μοντέλα S9 και S5. Το S9 θα σχεδιαστεί από την ομάδα έρευνας και ανάπτυξης Κίνας-Ευρώπης του FAW Group και θα κατασκευαστεί στο Changchun, όπου εδρεύει το συγκρότημα, στην περιοχή Emilia-Romagna στην Ιταλία.

Σημειώνοντας ότι η Ιταλία διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα εφοδιαστικής αλυσίδας για κορυφαία σπορ αυτοκίνητα, ο Xu Liuping, πρόεδρος του Ομίλου FAW, δήλωσε ότι πιστεύει ότι το έργο Hongqi S-series πρόκειται να είναι ένα νέο μοντέλο συνεργασίας βιομηχανίας αυτοκινήτων μεταξύ Κίνας και Ευρώπη.

Ο όμιλος FAW δήλωσε την Τρίτη ότι σκοπεύει να πουλήσει 400.000 αυτοκίνητα sedan Hongqi φέτος, και με ετήσια αύξηση 100%.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *