Οι τιμές χονδρικής των γεωργικών προϊόντων της Κίνας αυξάνονται

Οι τιμές χονδρικής των γεωργικών προϊόντων της Κίνας αυξήθηκαν την Τετάρτη, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας και Αγροτικών Υποθέσεων.

Ο τελευταίος δείκτης τιμών χονδρικής γεωργικών προϊόντων της Κίνας ανήλθε στις 136,25 μονάδες, σημειώνοντας αύξηση 0,7 μονάδες από την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Μέχρι τις 2 μ.μ. Τετάρτη, η μέση χονδρική τιμή του χοιρινού κρέατος, ένα βασικό κρέας στην Κίνα, αυξήθηκε 0,9% από την Τρίτη σε 47,11 γιουάν (περίπου 7,29 δολάρια ΗΠΑ) ανά κιλό, και η τιμή των αυγών αυξήθηκε 2,2% στα 9,16 γιουάν ανά κιλό.

Οι μέσες τιμές χονδρικής των 28 βασικών τύπων λαχανικών που παρακολουθούνται από την κυβέρνηση αυξήθηκαν 0,5% και οι τιμές έξι διαφορετικών τύπων φρούτων μειώθηκαν 0,8%.

Ο δείκτης τιμών χονδρικής καταρτίζεται με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από περίπου 200 αγορές χονδρικής γεωργικών προϊόντων και ενημερώνεται καθημερινά βάσει του σταθμισμένου μέσου όρου των δεικτών τιμών για προϊόντα, όπως λαχανικά, φρούτα, υδρόβια προϊόντα, ζωικά προϊόντα, δημητριακά και βρώσιμο φυτικό έλαιο.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *