Η βιομηχανία υλικών παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής TCM συμβάλει στην ανακούφιση της φτώχειας στη Guizhou

Η βιομηχανία υλικών παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής (TCM) συμβάλει στην ανακούφιση της φτώχειας της επαρχίας Guizhou της νοτιοδυτικής Κίνας ως χαρακτηριστική και με πλεονεκτήματα βιομηχανία της επαρχίας.

Από τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, η βιομηχανία υλικών TCM στη πόλη Guizhou έδωσε εργασία σε 247.000 άτομα, με αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος που φτάνει τα 5.000 γιουάν, και παρείχε 351.200 σταθερές θέσεις εργασίας για περισσότερες από 200 ημέρες.

Το υγιές οικολογικό σύστημα στην επαρχία δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την ανάπτυξη φαρμακευτικών υλικών και καθιστά την επαρχία κύρια παραγωγική βάση ποιοτικών φαρμακευτικών υλικών και υλικών διπλής χρήσης για τρόφιμα και φάρμακα.

Σύμφωνα με μια εθνική έρευνα σχετικά με τους πόρους της κινεζικής “materia Medica”, η Guizhou διαθέτει 5.304 είδη φαρμακευτικών φυτικών πόρων.

Τα τελευταία χρόνια, η επαρχία ανέπτυξε έντονα τη βιομηχανία υλικών παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, TCM, προωθώντας ένα μοντέλο διασύνδεσης “επιχειρήσεων συν βάσεων συν συνεταιρισμών συν αγροτών”, βοηθώντας τους αγρότες, ιδίως τους φτωχούς, να κερδίσουν περισσότερα οφέλη από την ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Ως μία από τις πρώτες κομητείες που επιλέχτηκε ως «μεγάλη κομητεία καλλιέργειας υλικών παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην επαρχία Guizhou», η κομητεία Anlong έχει υιοθετήσει τα υλικά παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής ως βασική βιομηχανία για να βοηθήσει στην ανακούφιση της φτώχειας, προσαρμόζοντας τη δομή των γεωργικών βιομηχανιών και αξιοποιώντας τις περιοχές των βουνών και των φραγμάτων της αναπτύσσοντας αγιόκλημα, και άλλα υλικά παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Η Anlong County Xicheng Xiushu Agriculture and Forestry Co., Ltd., μια ιδιωτική εταιρεία που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 στην κομητεία Anlong, πήρε το μοντέλο “επιχειρήσεις συν βάσεις συν συνεταιρισμοί συν αγρότες” και είχε πάνω από 800 νοικοκυριά αγροτικής εκμετάλλευσης, συμπεριλαμβανομένων 652 εγγεγραμμένων φτωχών νοικοκυριών, για την ανάπτυξη της βιομηχανίας παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής.

Μέχρι το τέλος του 2019, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια απομίμηση άγριας βάσης φυτείας παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής περίπου 4,13 εκατομ. τετραγωνικά μέτρα σε δύο χωριά του νομού η οποία έχει γίνει η μεγαλύτερη αρχική οικολογική βάση φύτευσης υλικών παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην Κίνα. Η εταιρεία απασχολούσε περισσότερα από 260 άτομα για να εργαστούν σε αυτήν τη βάση φύτευσης.

Εάν το προσωπικό επιτύχει πλήρη συμμετοχή στην εποχή της συγκομιδής, η συλλογή λουλουδιών και κλαδιών μπορεί να φέρει πάνω από 10.000 γιουάν εισοδήματος ετησίως, καθώς και μισθούς, ενώ το ετήσιο εισόδημά τους μπορεί να ξεπεράσει τα 50.000 γιουάν, δήλωσε ο διοικητικός διευθυντής της εταιρείας Ma Yongyan.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *