Το Υπουργείο Υδατικών Πόρων της Κίνας θα συνεργαστεί με την Huawei στον ψηφιακό μετασχηματισμό της βιομηχανίας συντήρησης νερού

Το υπουργείο Υδατικών Πόρων της Κίνας και ο γίγαντας τεχνολογίας Huawei υπέγραψαν συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας την περασμένη Πέμπτη σε μια προσπάθεια να προωθήσουν από κοινού την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της βιομηχανίας συντήρησης νερού.

Τα δύο μέρη κατέληξαν σε συνεννόηση για την ενίσχυση της εφαρμογής cloud, 5G, τεχνητής νοημοσύνης (AI), συνδεσιμότητας και υπολογιστών για ένα ευρύτερο φάσμα βιομηχανίας συντήρησης νερού.

Ο E Jingping, υπουργός υδάτινων πόρων, σημείωσε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υδατικών Πόρων θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να διεξαγάγουν σε βάθος έρευνες, να ενισχύσουν τις κοινές δράσεις και να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την έξυπνη αναβάθμιση της βιομηχανίας συντήρησης νερού.

Ταυτόχρονα, αναμένεται ότι η Huawei θα καλύψει με ακρίβεια τις ανάγκες της βιομηχανίας και θα προωθήσει τα έργα συνεργασίας με επιστημονικό τρόπο, ώστε να επιτύχει πρακτικούς, εφικτούς και βιώσιμους στόχους.

Σύμφωνα με τις ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού της βιομηχανίας συντήρησης νερού, η Huawei θα βοηθήσει στην πραγματοποίηση μέτρησης ροής υποβοηθούμενης με εικόνα και ανάλυσης βίντεο AI για τη στάθμη του νερού, τις βροχοπτώσεις και την ταχύτητα, καθώς και την ακριβή πρόβλεψη πλημμυρών και έγκαιρη προειδοποίηση.

Επιπλέον, οι τελευταίες τεχνολογίες μετάδοσης 5G και μικροκυμάτων της Huawei μπορούν να επιτρέψουν στη βιομηχανία εξοικονόμησης νερού να πραγματοποιεί παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και συλλογή δεδομένων στάθμης νερού, βροχόπτωσης, πλωτών αντικειμένων και επικίνδυνης περιβαλλοντικής συμπεριφοράς μέσω κάμερας και αισθητήρων ακόμη και χωρίς Διαδίκτυο και ηλεκτρικό ρεύμα.

Όπως ανακοίνωσε την Huawei, θα συνεργαστεί με το Υπουργείο Υδατικών Πόρων στους τομείς της καινοτομίας, της τυποποίησης, της κατάρτισης ταλέντων και της δημιουργίας μοντέλων για να σχεδιάσει από κοινού ένα πρόγραμμα «Έξυπνου νερού στην Κίνα».


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *