Το Liaoning και το Jiangsu της Κίνας συνδέονται με συμφωνίες συνεργασίας στον κατασκευαστικό κλάδο

Η επαρχία Liaoning της βορειοανατολικής Κίνας και η επαρχία Jiangsu της ανατολικής Κίνας υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας την Τετάρτη για να προωθήσουν από κοινού την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων στον κατασκευαστικό κλάδο, όπως ανέφερε η Liaoning Daily.

Κατά την τελετή υπογραφής, 16 αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις σε τομείς όπως η μηχανική χάλυβα και η μηχανική προστασίας του περιβάλλοντος υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας.

Από τη συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας που υπεγράφη το 2018 μεταξύ των δύο επαρχιών, η επιχειρηματική συνεργασία συνέχισε να επιταχύνεται, με αυξανόμενο αριθμό έργων συνεργασίας και ανταλλαγής ταλέντων, επιτυγχάνοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Κατά τα τρία πρώτα τρίμηνα του 2020, ο ρυθμός αύξησης της συνολικής αξίας παραγωγής του κατασκευαστικού κλάδου στην επαρχία Liaoning έχει αλλάξει από αρνητικός σε θετικός, με ετήσια αύξηση 3,8%.

Οι 16 επιχειρήσεις στις δύο επαρχίες που υπέγραψαν τις συμφωνίες συνεργασίας θα πραγματοποιήσουν ολοκληρωμένη και σε βάθος συνεργασία στον τομέα της κατασκευής μηχανικών, των επενδύσεων σε μετοχές, της χρηματοδότησης έργων και της συνεργασίας προτζεκτ γύρω από τη βασική βιομηχανική και βιομηχανική αλυσίδα των δύο πλευρών.

Ταυτόχρονα, οι οικιστικές και αστικές-αγροτικές εξελίξεις των δύο επαρχιών θα αναδείξουν πλήρως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των επιχειρήσεων τους, και θα ενισχύσουν την σε βάθος συνεργασία. Για παράδειγμα, οι κατασκευαστικές επιχειρήσεις της Jiangsu θα υποστηρίξουν πλήρως την κατασκευή έργων αστικής ανανέωσης στην επαρχία Liaoning για την πραγματοποίηση της κατανομής των πόρων, των συμπληρωματικών πλεονεκτημάτων και της συντονισμένης ανάπτυξης μεταξύ της βόρειας και της νότιας Κίνας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *