Το 13ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Κίνας ξεκινάει στο Henan της κεντρικής Κίνας

Το 13ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Κίνας και η Πόλη του Κύκνου, η 4η Διεθνής Έκθεση Φωτογραφίας της Κίνας Φυσικής Οικολογίας άνοιξε τις πύλες της την Κυριακή στη Σανμένξια, στην επαρχία Χενάν της κεντρικής Κίνας.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα ξεκινήσει μια σειρά εκθέσεων, όπως η έκθεση φωτογραφίας για την ανακούφιση της φτώχειας και μια έκθεση με θέμα την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, με 4.000 έργα περισσότερων από 1.100 φωτογράφων παρουσιάζοντας μια υπέροχη οπτική γιορτή για όλο το κοινό.

Το 2018, το 12ο Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Κίνας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Σανμενξία για πρώτη φορά, δήλωσε ο Liu Nanchang, επικεφαλής του κόμματος της Σανμένξια, ​​προσθέτοντας ότι από το 2016, με την ισχυρή υποστήριξη του Κινέζικου Φωτογράφου Συλλόγου, η περιοχή πραγματοποίησε τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις της Διεθνής Έκθεση Φωτογραφίας της Κίνας στη Sanmenxia Natural Ecology, δημιουργώντας μια εικόνα της διεθνούς έκθεσης φωτογραφίας Σανμένξια για φυσικά θαύματα.

Με τις κοινές προσπάθειες της Ένωσης Φωτογράφων της Κίνας και της κυβέρνησης της Σανμένξια, ​​αναμένεται ότι η σύγχρονη φωτογραφική κουλτούρα της Κίνας μπορεί να εμπλουτιστεί μέσω ανταλλαγών και ενοποίησης κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, δήλωσε ο Li Ge, πρόεδρος της Κίνας Φωτογραφικής Ένωσης.

Τα τελευταία χρόνια, η Σανμένξια ανέπτυξε έντονα τη βιομηχανία φωτογραφίας και επιτάχυνε την κατασκευή του κέντρου φωτογραφίας της Κίνας, σύμφωνα με τον Liu.

Κατά την τελετή έναρξης, πραγματοποιήθηκε επίσης η τελετή απονομής του χρυσού αγάλματος για την φωτογραφία της Κίνας. Σε δεκαεννέα φωτογράφους απονεμήθηκαν τρεις κατηγορίες βραβείων αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφίας ντοκιμαντέρ, καλλιτεχνικής φωτογραφίας και εμπορικής φωτογραφίας.

Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας της Κίνας, που ιδρύθηκε το 1989, είναι το πρώτο φεστιβάλ φωτογραφίας στην Κίνα με διαρκή προσοχή και ευρύ φάσμα επιρροών, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της δημιουργίας, στην πρόταση ταλέντων και στην προώθηση ανταλλαγών ιδεών.

Το φετινό φεστιβάλ συνδιοργανώθηκε από την Κινέζικη Ομοσπονδία Λογοτεχνικών και Καλλιτεχνικών Κύκλων, το Τμήμα Δημοσιότητας της Επαρχιακής Επιτροπής CPC Henan και την Ένωση Φωτογράφων της Κίνας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *