Ο Όμιλος Fenjiu της Κίνας συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις με έμφαση στην ποιότητα και τον πολιτισμό για την τόνωση της κατανάλωσης

Ο όμιλος Fenjiu Group, ένας γνωστός κατασκευαστής baijiu (κινέζικο ποτό ή λευκό αλκοόλ) στην Κίνα, προωθεί μεταρρυθμίσεις στη διαχείριση, στην τεχνολογία, στο μάρκετινγκ και στην καλλιέργεια ταλέντων, προκειμένου να ωθήσει την κατανάλωση στη εποχή μετά την πανδημία, τόνισε ο Li Qiuxi, πρόεδρος του ομίλου, στο ετήσιο συνέδριο Sohu Finance 2020 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Πεκίνο.

Η βιομηχανία Baijiu είναι μια από τις πολυτιμότερες βιομηχανίες στην Κίνα. Ως αντιπροσωπευτικός παραγωγός του ελαφριού αρώματος baijiu, ο όμιλος Fenjiu διατηρεί ακόμη κάποιες παραδοσιακές τεχνικές και και σύνδεση με τη χειρονακτική εργασία για τη διασφάλιση της ποιότητας του baijiu. Ωστόσο, σε μια εποχή βιομηχανικής αναβάθμισης και αναζωογόνησης της κατανάλωσης, οι επιχειρήσεις σε παραδοσιακούς τομείς πρέπει να διερευνήσουν τρόπους μεταρρύθμισης και να βελτιώσουν τη διαχείριση, δήλωσε ο Λι.

Για τον όμιλο Fenjiu, η δημιουργία σύγχρονου τρόπου διαχείρισης ενώ παράλληλα η προώθηση του πολιτισμού και της ποιότητας που έχει εδώ και αιώνες το baijiu βρίσκεται στην καρδιά της αναπτυξιακής φιλοσοφίας του, παρουσίασε ο Li

Μετά από τρία χρόνια μεταρρύθμισης, ο όμιλος Fenjiu εμφάνισε κέρδη 12 δις γιουάν το 2019, από 4 δις γιουάν το 2017. Αυτό έχει κάνει την παραγωγή baijiu μια αναφορά για τη μεταρρύθμιση των κρατικών επιχειρήσεων στην επαρχία Shanxi της βόρειας Κίνας, όπου η ομάδα εδρεύει και ακόμη και ολόκληρη η χώρασύμφωνα με τον Li.

Η επιχειρηματική απόδοση του ομίλου Fenjiu παρέμεινε εξαιρετική φέτος παρά τον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19. Στα πρώτα τρία τρίμηνα, η Shanxi Xinghuacun Fen Wine Factory Co., Ltd. (600809.SH), η εισηγμένη μονάδα του Ομίλου Fenjiu, πέτυχε λειτουργικά έσοδα 10,37 δις γιουάν, αύξηση 13,05% από έτος σε έτος, με τα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται στα 2,46 δις γιουάν, αυξάνοντας 43,78% από έτος σε έτος, σύμφωνα με την αναφορά στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης στα τέλη Οκτωβρίου.

Μιλώντας για τους λόγους πίσω από την ταχεία ανάπτυξη του διάσημου κινέζικου ποτού, ο Λι είπε ότι οι καταναλωτές δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι από το να έχουν baijiu να πίνουν. Σήμερα, αποδίδουν μεγαλύτερη σημασία στην ποιότητα και τον πολιτισμό του baijiu, τα οποία είναι η ουσία του διάσημου, γευσιγνωσίας και του παλαιού κινέζικου ποτού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Όμιλος Fenjiu έδωσε μεγάλη έμφαση στην άσκηση της βασικής αξίας της εστίασης στους καταναλωτές και στην προτεραιότητα της ποιότητας και του πολιτισμού.

Εκτός αυτού, ο κατασκευαστής baijiu στοχεύει επίσης να εντυπωσιάσει τους καταναλωτές με την υπέροχη κινεζική κουλτούρα, ενισχύοντας περαιτέρω τις μάρκες baijiu των Fenjiu, Zhuyeqing και Xinghuacun.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *