Η Tianjin διαθέτει ειδικά κεφάλαια RMB199 εκατ. για τη στήριξη της έξυπνης μεταποιητικής βιομηχανίας

Ο Δήμος Tianjin της Βόρειας Κίνας διέθεσε πρόσφατα την πρώτη παρτίδα ειδικών κονδυλίων ύψους 199 εκατομ. γιουάν για να υποστηρίξει τα νέα έξυπνα κατασκευαστικά έργα στην περιοχή, όπως ανέφερε η Tianjin Daily το Σάββατο.

Τον Αύγουστο του 2020, η Δημοτική Κυβέρνηση της Tianjin εφάρμοσε σχετικές πολιτικές και μέτρα για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της έξυπνης κατασκευής, απαιτώντας μεγαλύτερη υποστήριξη για έργα ευφυούς μετασχηματισμού που ενθαρρύνουν τις επενδύσεις και έχουν προφανή οφέλη.

Σύμφωνα με τα μέτρα, η Tianjin θα υποστηρίξει επίσης και εφαρμογές με καινοτομίες στην τεχνολογία πληροφοριών, το 5G, το blockchain, τα ολοκληρωμένα κυκλώματα, και διάφορες άλλες εφαρμογές, δημιουργώντας ένα πράσινο σύστημα παραγωγής με αποτελεσματική χρήση φορολογικών πόρων.

Από τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους, μια νέα παρτίδα 1.700 έξυπνων κατασκευαστικών έργων έχει υποβληθεί για προκαταρκτική αναθεώρηση στην Tianjin και 815 έργα έλαβαν υποστήριξη με συνολικά ειδικά δημοσιονομικά κεφάλαια 1,568 δις γιουάν, συμπεριλαμβανομένων 803 εκατομ. γιουάν σε δημοτικό επίπεδο και 765 εκατομ. γιουάν σε επίπεδο περιφέρειας.

Για το επόμενο βήμα, το Γραφείο Οικονομικών της Tianjin θα συνεργαστεί με τις αρμόδιες αρχές για να παρακολουθεί στενά την υλοποίηση και την απόδοση των έργων, να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των ευφυών κατασκευαστικών πολιτικών και των δεσμών κοινωνικού κεφαλαίου και να οικοδομήσει μια ισχυρή κατασκευαστική πόλη με ενοποιημένη βιομηχανική βάση.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *