Η Shandong ψηφίζει 15 μέτρα για την περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος

Η επαρχία Shandong της Ανατολικής Κίνας πρόσφατα ψήφισε 15 λεπτομερή μέτρα με στόχο την περαιτέρω βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την παροχή καλύτερων διοικητικών υπηρεσιών για τους φορείς της αγοράς, ανέφερε τοπική εφημερίδα την περασμένη Παρασκευή.

Τα μέτρα εστιάζονται στον εξορθολογισμό της διαδικασίας εξέτασης και έγκρισης της κυβέρνησης, στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και στην εξοικονόμηση κόστους, για την προώθηση της υψηλής ποιότητας κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης της επαρχίας.

Συγκεκριμένα, η Shandong θα μειώσει περαιτέρω το όριο εισόδου για επιχειρήσεις της αγοράς, θα αφαιρέσει άλλες αρνητικές λίστες που έχουν τεθεί για παραβίαση των κανονισμών και θα καθαρίσει τα παράλογα πρότυπα και προϋποθέσεις που έχουν οριστεί για επιχειρήσεις στους τομείς της μηχανικής κατασκευής, της εκπαίδευσης, και της υγειονομικής περίθαλψης.

Η επαρχία έτσι θα μειώσει το λειτουργικό κόστος των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, η Shandong θα εφαρμόσει το σύστημα δομικών δεσμών για τη μείωση του φόρτου για τις επιχειρήσεις που παίρνουν κεφάλαια.

Θα δοθεί προτεραιότητα στη στήριξη των επιχειρήσεων εξωτερικού εμπορίου της Shandong και στην επέκταση της εγχώριας αγοράς. Η Shandong θα αδειοδοτήσει την παραγωγής προϊόντων τροφίμων, καλωδίων, επικίνδυνων χημικών συσκευασιών και δοχείων, και θα ανανεώσει την άδεια για ειδικό εξοπλισμό με τη μορφή αυτοδηλωμένης δέσμευσης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων της αγοράς, η επαρχία Shandong θα δημιουργήσει έναν τακτικό μηχανισμό επικοινωνίας μεταξύ κυβέρνησης και επιχειρήσεων, θα ξεκινήσει τη διαδικασία επαλήθευσης εντός μίας εργάσιμης ημέρας και θα επιλύσει ή θα επιβεβαιώσει την υπηρεσία εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Σημειώνεται ότι τον Μάιο του τρέχοντος έτους, η επαρχία Shandong εξέδωσε 18 μέτρα για τη βελτιστοποίηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καταβάλλοντας προσπάθειες σε θέματα όπως η αύξηση του επιπέδου διευκόλυνσης των επιχειρήσεων, η υπέρβαση των δυσκολιών των επιχειρήσεων, και η παροχή βολικών και αποτελεσματικών κυβερνητικών υπηρεσιών.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *