Η περιοχή Lingang παρουσιάζει σχέδιο για έξυπνα συνδεδεμένα οχήματα

Η περιοχή Lingang, ένα νέο τμήμα της ζώνης ελεύθερων συναλλαγών της Σαγκάης (FTZ), παρουσίασε πρόσφατα ένα σχέδιο ανάπτυξης της βιομηχανίας έξυπνων συνδεδεμένων οχημάτων (ICV) από το 2020 έως το 2025.

Σύμφωνα με το σχέδιο, η περιοχή Lingang θα δημιουργήσει μια βασικά ολοκληρωμένη βιομηχανική αλυσίδα ICV και θα ενσωματωθεί σε μια εθνική πιλοτική περιοχή δικτύωσης οχημάτων, μια έξυπνη περιοχή επίδειξης μεταφορών και ένα κορυφαίο σύγχρονο εσωτερικό βιομηχανικό σύμπλεγμα έως το 2025, με τη βιομηχανική κλίμακα ICV να στοχεύει πάνω από 100 δις γιουάν (περίπου 15,28 δις δολάρια ΗΠΑ).

Η Lingang θα προωθήσει την ενσωμάτωση και ανάπτυξη έξυπνων οχημάτων και της ψηφιακής οικονομίας, θα βελτιώσει τις πολιτικές, τους κανονισμούς και τα τεχνικά πρότυπα για τη βιομηχανία ICV και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της «έξυπνης μεταφοράς και αυτόνομης οδήγησης».

Γίνεται γνωστό ότι η περιοχή Lingang ξεκίνησε τη δεύτερη φάση ανοιχτών δρόμων για δοκιμή οχημάτων χωρίς οδηγό την περασμένη Παρασκευή, ανεβάζοντας τους συνολικούς δρόμους για τέτοια δοκιμή στα 118,2 χιλιόμετρα στην περιοχή.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *