Η Κίνα εγκαινιάζει διαδικτυακή πλατφόρμα για να διευκολύνει τις ξένες επενδύσεις

Η Κίνα έχει ξεκινήσει μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα για τη διευκόλυνση των επενδύσεων στη χώρα, σύμφωνα με ένα πρακτορείο προώθησης εμπορίου και επενδύσεων.

Οι ξένοι επενδυτές μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κίνας, τις επενδυτικές πολιτικές και τις συγκεκριμένες πληροφορίες έργων μέσω της ιστοσελίδας www.investchinaccpit.com, ανακοίνωσε την Τρίτη το Συμβούλιο της Κίνας για την προώθηση του διεθνούς εμπορίου (CCPIT).

Η πλατφόρμα διαθέτει πληροφορίες για 1.186 έργα και 157 μέτρα πολιτικής και θα συνεχίσει να ενημερώνεται με σχετικές πληροφορίες, δήλωσε το ΚΚΚΙΤ.

Η Κίνα ενθαρρύνει τη χρήση του Διαδικτύου για την προώθηση του εμπορίου και των επενδύσεων στο πλαίσιο των προσπαθειών της να αντισταθμίσει τον αντίκτυπο του COVID-19. Μεταξύ των μέτρων, η χώρα έχει πραγματοποιήσει διάφορες διαδικτυακές εκθέσεις και έχει αναπτύξει πολιτικές για την υποστήριξη του διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι Άμεσες Ξένες Επενδύσεις (ΑΞΕ) στην ηπειρωτική Κίνα, που είναι ενεργές, αυξήθηκαν 5,5% ετησίως φθάνοντας τα 98,7 δις γιουάν (14,38 δις δολάρια ΗΠΑ) το Νοέμβριο, τον όγδοο συνεχόμενο μήνα που η χώρα έχει σημειώσει αύξηση των ΑΞΕ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Τρίτη.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *