Αριθμός ρεκόρ των εμπορευματικών τρένων Κίνας-Ευρώπης στο Manzhouli

Ο αριθμός των εμπορευματικών αμαξοστοιχιών στη διαδρομή Κίνας-Ευρώπης που διέρχονται από το εφοδιαστικό κέντρο της Manzhouli έχει ξεπεράσει τις 3.000 φέτος. Αυτό δημιουργεί ένα νέο ρεκόρ για τον αριθμό των ταξιδιών, παρά τις επιπτώσεις από την πανδημία.

Οι πληροφορίες από τις αρχές του Manzhouli, που αποτελούν και μέρος του ομίλου China Railway Harbin, δείχνουν ότι κατά την περίοδο μεταξύ 1ης Ιανουαρίου και 17ης Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους συνολικά 3.073 τρένα διήλθαν από το σταθμό, σημειώνοντας ετήσια αύξηση κατά 30,3%.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το κέντρο χειρίστηκε 1.493 χιλιάδες εισερχόμενα τρένα, με αύξηση 49,1%. ετησίως. Αυτά τα τρένα μετέφεραν εισαγόμενα αγαθά όπως ξύλο, ανταλλακτικά αυτοκινήτων, σπόρους, και μηχανικό εξοπλισμό. Αντίθετα, ο αριθμός των εξερχόμενων τρένων που πήραν εμπορεύματα όπως ηλεκτρονικά είδη και είδη ένδυσης αυξήθηκε κατά 16,4% φθάνοντας τις σε 1.580 χιλιάδες.

“Διαχειριστήκαμε κατά μέσο όρο πάνω από 100 εμπορευματοκιβώτια την ημέρα περισσότερα από ό, τι πέρυσι”, δήλωσε ο Cui Tianliang, αντιπρόεδρος του Τμήματος Logistics του Manzhouli.

Είνα γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές σιδηροδρομικές μεταφορές υπέφεραν λιγότερο σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους τομείς μεταφορών στη χώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Επί του παρόντος, 52 γραμμές κινέζικων και ευρωπαϊκών τρένων διέρχονται από το Manzhouli, με προορισμό 13 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Κάτω Χωρών, της Γερμανίας και της Πολωνίας.


BRInfo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *